Hoofdtekst

Enkel glas vervangen
voor dubbel glas

Vervangen van lekkende thermopane ruiten

Windschermen

Velux dakramenglas

Uitvrezen en aanpassen kozijnen

Wanneer u besluit om uw enkele beglazing te vervangen door isolerende beglazing, in welke soort dan ook, bent u bij ons natuurlijk bij het juiste adres. Ook in alle andere gevallen van renovatie aan uw beglazing kunt u bij ons geheel vrijblijvend advies inwinnen. U kunt ten alle tijden informatie aanvragen over de verschillende mogelijkheden van renovatie.

PRODUCTEN

Hieronder vindt u een overzicht van ons ruime aanbod.

ENKELGLAS

Bij deze productie methode wordt glas verhit en vervolgens wordt het gesmolten glas over een bad van tin gegoten. Het glas wordt langzaam gekoeld, zodat er een vlakke glasplaat ontstaat. Floatglas bestaat uit één glaslaag. Alle diktes floatglas zijn mogelijk..

DRAADGLAS

is glas waarin een ijzeren draadraster is gevoegd. Het ingelegde draadraster houdt de glasscherven in geval van breuk bijeen. Zowel doorzichtig en ondoorzichtig.

HR ISOLATIEGLAS (DUBBEL GLAS)

Met warmte-isolerend glas houdt u, t.o.v. enkelglas, de kou buiten en kunt u flink op de stookkosten besparen. Isolatieglas wordt ook vaak toegepast vanwege de geluidsdempende functie.

HR+ ISOLATIEGLAS

Bij HR+ dubbelglas is op één van de twee ruiten aan de binnenkant van de spouw een flinterdunne metaallaag aangebracht. De zogenaamde warmte-reflecterende coating. Deze laag zorgt ervoor dat een groot deel van de warmte naar de verblijfsruimte wordt teruggekaatst waardoor u meer energie kunt besparen ten op zichten van traditioneel dubbelglas.

HR++ ISOLATIEGLAS

Door de droge lucht tussen het dubbelglas te vervangen door een edelgas, dat beter isoleert dan lucht, is het mogelijk om nog meer te besparen op uw energie kosten. We spreken dan over HR++ beglazing.

GEFIGUREERD GLAS (SIERGLAS)

Gefigureerd Glas is een decoratieve beglazing, waarbij tijdens de productie in het nog warme glas een decoratief motief is aangebracht.

INBRAAKWEREND GLAS

Biedt een uitstekende bescherming tegen inbraak pogingen. Zeker op plekken waar de inbreker langere tijd bezig kan zijn zonder gezien te worden. Maar inbraakwerend glas is ook heel goed in te zetten tegen vandalisme. Het biedt ook nog eens bescherming tegen risico’s op persoonlijke verwondingen. Als het glas breekt, houdt de PVB folie het glas bij elkaar.

BRANDVERTRAGENDGLAS

Pyrobeliteglas 30 minuten of 60 minuten brandvertragend, met certificaat.

GLAS-IN-LOOD

Leverbaar in verschillende kleuren en motieven. Ook is er de mogelijkheid het glas-in-lood te plaatsen tussen dubbel glas.

VENTILATIEROOSTERS

Ducoton ventilatieroosters leverbaar voor enkele beglazing, dubbele beglazing en geluidsisolerende beglazing.