Hoofdtekst

Houtreparatie

Deelvervanging

Lamineren

Omtrekspeling ramen en deuren

Inbraakschade

VAKMANSCHAP IN DUURZAAM HOUTHERSTEL

Renospecialist BV staat voor vakmanschap en zekerheid in houtsanering en overige renovatieklussen. U kunt er dan ook van op aan, dat uw werk bij ons letterlijk en figuurlijk in goede handen is; van inspectie tot en met uitvoering.

ERVARING

Hecht u waarde aan veel kennis, kunde en ervaring, Dan klopt u bij de Renoscpecialist BV aan de goede deur. Al onze medewerkers zijn namelijk echte vaklieden, met alle vereiste certificaten op zak en een zeer brede ervaring. Logisch dus, dat steeds meer bedrijven ons inhuren als zij zeker willen zijn van gedegen kwaliteit.

ADVISEREN OVER KWALITEIT

Door de jaren en opdrachten heen, heeft de Renospecialist BV al met veel verschillende producten moeten of mogen werken. Er is geen houtherstelmateriaal dat onze vaklieden niet in handen hebben gehad. Daarom weten wij als geen ander: met een aantal merken is het perfect werken; met weer anderen merken is het simpelweg behelpen. Met alle consequenties van dien voor de duurzaamheid van geleverde kwaliteit. we nodigen u dan ook van harte uit: kies niet voor (ogenschijnlijk) voordelige merken, maar laat ons u adviseren over kwaliteitsmaterialen,-producten en merken. Dan kunt u daarna met een gerust hart een gefundeerde keuze maken voor lange termijn duurzaamheid!

WERKWIJZE

De Renospecialist BV is geen hooftaannemer, maar een ideale co-maker voor veeleisende aannemers en een betrouwbare partner voor woningcorporaties. In die rol van meedenkend uitvoerder voelen we ons als een vis in het water. Het stelt ons namelijk in staat om méér voor u te betekenen, dan alleen ‘houthersteller’ zijn. Zo kunt u er bijvoorbeeld op vertrouwen, dat wij ook zonder inspectielijst precies dát voor u vervangen en/of repareren wat nodig is niet meer en niet minder.
Voor al deze werkzaamheden geld, dat we vooraf – samen met u – helder omschrijving, waarna u ze krijgt doorberekend op basis van eenheidsprijzen. Zo komt u nooit voor nare verassingen te staan.