Hoofdtekst

Onderhoudsschilderwerk

MINDER ZORGEN DOOR VERANTWOORD EN DUURZAAM ONDERHOUD

Uw woning of bedrijfspand staat continu blootgesteld aan wind en weer. Regelmatig onderhoud en een goed dekkende verflaag op kozijnen, luiken en deuren voorkomt houtrot. Wij hebben zowel de kennis als de ervaring om uw houtwerk te beschermen tegen allerlei weersinvloeden.
Onderhoud is niet zomaar een kwastje verf hier en een naadje kit daar. Goed onderhoud is verder kijken als het oppervlak. Renospecialist BV ondersteund haar relaties met gefundeerde onderhoudsadviezen. Of u nu als particulier bij ons aanklopt of als woningbouwvereniging, voor iedere situatie ondersteunen wij u met een goed advies.
Daarvoor heeft de Renospecialist BV de nodige kennis en ervaring in huis. Een advies bestaat uit verschillende onderdelen. Allereerst stellen wij ter plekke vast hoe de conditie van de ondergrond is. Daarbij wordt nauwgezet gekeken naar verschillende aspecten. Bijvoorbeeld de aard van de ondergrond, de conditie en de situatie waarin het zich bevind.
In het geval van bijvoorbeeld een houten kozijn betekent dit dat wij vaststellen uit welke houtsoort het kozijn is gemaakt, of er sprake is van houtrot of zwakke delen en heel belangrijk: hoe verhoud het kozijn zich tot de omringende bouwdelen. Een kozijn wat in een vochtige muur gesitueerd is zal om een andere onderhoudsbenadering vragen dan een kozijn wat zich bevind in een goede droge spouwmuur.
Een ander voorbeeld is beglazing. In het advies wordt vastgelegd in welke conditie de beglazing zich bevind. Hierbij wordt gekeken naar de leeftijd van het glas (isolatieglas), de wijze waarop het is geplaatst en de conditie van het kitwerk. Natuurlijk kijken we of er voldoende ventilatie aanwezig is.

Al deze aspecten worden op detailniveau vastgelegd in de offerte.

PROFESSIONEEL ADVIES

Een volledig advies is een blauwdruk van de onderhoudsconditie van uw woning of bedrijfspand. Het opstellen ervan kost veel tijd.
Al deze zaken en nog vele andere bepalen de onderhoudsbehoefte van het pand in de toekomst. Reden waarom wij graag ons advies hierop laten aansluiten. Ons advies is een handleiding voor het onderhoud in de toekomst. U kunt wat dat betreft niet vroeg genoeg beginnen te denken aan de onderhoudskosten in de toekomst.